Szerelem, vágy, szexualitás

 
 
Szexualitásunk, akárcsak ujjlenyomatunk egyedi, mintázata csak ránk jellemző.  Korai kapcsolataink közepette alakult, attól függően, ahogyan a számunkra legfontosabbak ott, az elején szerettek minket és bántak velünk. Vajon biztonságosan vettek körül vagy elhanyagoltak? Megbízhatóan megértették és teljesítették szükségleteinket vagy pedig félreértették azokat? Könnyen elérhetőek voltak számunkra vagy olykor elhagytak?  Gyengéden és tisztelettel bántak fejlődő testünkkel vagy tárgyként viszonyultak hozzá? Természetesen kezelték ösztöneinket és bontakozó nemiségünket vagy megmosolyogták megnyilvánulásait? A szexualitást az élet részeként kezelték vagy tabusították? Saját nőiségüket, férfiságukat gazdagon megélték vagy inkább csonkolták?
 
Workshopunk biztonságos terében saját szexualitásunkkal lépünk kapcsolatba. Szemügyre vesszük csak ránk jellemző mintázatát: megismerjük szexuális preferenciáinkat, fantáziáinkat és titkos vágyainkat, valamint a kifejezésük, megélésük útjában álló akadályokat és szégyeneket. Kapcsolatba lépünk nemi szerepeinkkel: növeszteni kezdjük, amit csökevényesedni hagytunk, megmetsszük, ami túlburjánzott. Szembenézünk szexuális örökségünkkel és ha kell, engedünk a minket hozzá kapcsoló lojalitásunk szorításán, hogy kibontakozhasson az, ami leginkább a miénk. 
 
Vezetők: Hunya Csilla, Aszalós Péter
 
Helyszín: Budapest
 
Időpont: 2020. szeptember 26-án. 9.30-18.30 között.
 
Ár: korai jelentkezés (augusztus 31-ig): 20.000 Ft, utána 23.000 Ft. (emailben és előre utalással)
 
A workshop 10 órában számítható be a Képzési Rendnek megfelelően a nem kötelező témájú workshopok közé a felsőfokú pszichodráma képzés részeként.
 
Esemény a Facebookon.
 
Jelentkezés és további információk:
Aszalós Péter, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36204513838
Hunya Csilla, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., +36304994492

Hírek

Sajátélményű online workshopok az Online Munkacsoport szervezésében

Kedves Kollégák!

Az Online Munkacsoport tagjai az alábbi sajátélményű workshopokat tartják a tagok részére (az önismereti csoportok online alkalmainak beszámíthatóságát elősegítve, ld. a TB határozatát):

Bővebben...  
OMG - Online Monodráma Guideline

A Monodráma Munkacsoport olyan általános és drámaspecifikus szempontokat állított össze, amelyeket érdemes átgondolni, amikor az online térben monodrámázunk. Ezeket a kérdéseket irányadóként fogalmaztuk meg, az elmúlt pár hónap karantén időszakának tapasztalatai alapján. Szívesen veszünk további szempont javaslatokat. Az OMG - Online Monodráma Guideline itt olvasható.

 
Képzési Rend módosítása

A Magyar Pszichodráma Egyesület Tanulmányi Bizottsága a Vezetősséggel egyetértésben 2020. szeptember 10-én módosította a Képzési Rendet. A módosított Képzési Rend itt olvasható.

 
Kamaszcsoport indul ősszel

12 alkalmas önismereti pszichodráma csoport indul 16-19 éves serdülőknek a Móricz Zsigmond körtér közelében.

Bővebben...  

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu