A pszichodráma és a playback színházi módszerek integrálhatósága

A workshop résztvevői lehetőséget kapnak olyan playback technikák megismerésére, amelyeket könnyen és hatékonyan integrálhatnak a pszichodráma csoportjuk folyamatába. A 18 óra alatt megismerkedünk azokkal a hasonlóságokkal, amelyek a két módszer összekapcsolhatóságát elősegítik.

Módszer: pszichodráma és playback technikák

Időpont: 2020. november 21-22.

Óraszám: 18 óra Részvételi díj: 36 000 Ft

Jelentkezni lehet november 5-ig az alábbi elérhetőségeken: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 70 / 77 22 773

A felvétel a jelentkezés sorrendjében történik.

A workshop vezetője : Kiss György Ádám kiképző pszichodráma vezető, szupervízor. A magyarországi playback színházi mozgalom megálmodója, létrehozója és  egyik meghatározó alakja. A Rögtönzések Színháza ( 1992-2002 ) vezetője és játékmestere. 1989 és 1997 között a Pszichodráma újság szerkesztője. Az „Akcióorientált Coaching Módszer „ kidolgozója. A Budapesti Playback Iskola / Közösségi Tér vezetője.

 

A workshop a felsőfokú pszichodráma képzésbe beszámítható a Képzési Rendnek megfelelően a nem kötelező témájú workshopok közé.

 

Hírek

Sajátélményű online workshopok az Online Munkacsoport szervezésében

Kedves Kollégák!

Az Online Munkacsoport tagjai az alábbi sajátélményű workshopokat tartják a tagok részére (az önismereti csoportok online alkalmainak beszámíthatóságát elősegítve, ld. a TB határozatát):

Bővebben...  
OMG - Online Monodráma Guideline

A Monodráma Munkacsoport olyan általános és drámaspecifikus szempontokat állított össze, amelyeket érdemes átgondolni, amikor az online térben monodrámázunk. Ezeket a kérdéseket irányadóként fogalmaztuk meg, az elmúlt pár hónap karantén időszakának tapasztalatai alapján. Szívesen veszünk további szempont javaslatokat. Az OMG - Online Monodráma Guideline itt olvasható.

 
Képzési Rend módosítása

A Magyar Pszichodráma Egyesület Tanulmányi Bizottsága a Vezetősséggel egyetértésben 2020. szeptember 10-én módosította a Képzési Rendet. A módosított Képzési Rend itt olvasható.

 
Kamaszcsoport indul ősszel

12 alkalmas önismereti pszichodráma csoport indul 16-19 éves serdülőknek a Móricz Zsigmond körtér közelében.

Bővebben...  

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu