Csoporthelyiségek

A Magyar Pszichodráma Egyesület csoport- és klubhelyiségében, az egyesület által bérelt irodában lehetőség van a tagok és képzésben résztvevők számára a helyiség használatára.

Az iroda jól megközelíthető, központi, de csendes helyen található a Nyugati térhez közel.

 

Néhány információ a csoportszobáról és az irodáról:

 

– 35 négyzetméteres csoportszoba

– Dráma kellékek vannak

– 2 mosdó

– Felszerelt konyha

 

A teremhasználati lehetőség feltételeivel kapcsolatban Tauszig Kláránál, az egyesület ügyintézőjénél lehet érdeklődni e-mailen: pszichodrama@freemail.hu 

Körülbelül 14 fős csoport számára terem bérelhető a VII. kerületben, a Wesselényi és a Nagydiófa utca sarkán. A terem mellett felszerelt konyha, WC és a vezetők számára egy kisszoba is rendelkezésre áll az első emeleti lakásban. 

 

További információért hívjatok:

 

Sipos Bea 20/439-83-18 (sbeja@freemail.hu), illetve 

Bozsó Péter 20/322-0335 (peter.bozso@t-online.hu).

A XIII. kerületben a Radnóti Miklós utcában, igényesen felújított, 44 négyzetméteres helyiség megbeszélésekre, csoportoknak egész napra, vagy órákra kiadó. Előnyben vannak azok, akik fél évre előre kiszámíthatóan, több alkalomra lefoglalják a helyiséget.

A csoportszoba mellé 2 WC, teakonyha, drámaeszközök is biztosítva vannak.

Torda Katalin:  30/599-7199

Belső udvarra néző, rendkívül csendes, teljesen felújított földszinti iroda egyéni terápiás szobája és 50m2-es csoportterem kiadó a Bartók Béla úton. A csoportterem professzionális világítással, projektorral, rejtett hangszórókkal, CD-lejátszóval, flipcharttal is fel van szerelve. Az irodához teljesen felszerelt konyha és két mosdóhelység is tartozik.

 

Érdeklődni lehet Balázsi Andrea irodavezetőnél:

info@serendoconsulting.com

06-30/8300-139

www.serendoconsulting.com 

Képek a bérlehető csoportszobákról és terápiás szobákról: http://serendoconsulting.com/szervezetfejlesztes/centrum/

Serendo Consulting Kft 

V. kerület Szemere utcában 4. emeleti rendelőben 47 m2-es nyugati fekvésű szoba csoportterápia céljára kiadó. A rendelőben egyéni terápiás helyiségek, két WC, és konyha vannak. A házban lift van. A rendelő a belvárosban, a Nyugati-pályaudvar és a Jászai Mari tér között található. Érdeklődni lehet: Galambosi Elviránál 06-30-40-57-610 telefonszámon.

Helyet TEREMtünk a Városligetnél LigetConsulting

A Liget Consulting a Városliget DNy-i részén, a Dózsa György út és a Marek J. utca sarkánál található, felújított, első emeleti 130 nm-es lakásban. A Ligetet a zárt teraszról szemlélhetjük, a hő és hangszigetelt ablakok csendes környezetet biztosítanak a csoportos (57 nm) és/vagy egyéni/team (16nm) foglalkozásoknak.

Info:  ligetconsulting@t-online.hu Tel: 06-30/941 6557

Web:  http://ligetconsulting.hu/

Csendes, világos, 70 m2-es csoport terem, melegburkolat, dupla hangszigetelés, szőnyeg, étkezőkonyha, papucsos, vagy váltócipős, van egyéni vagy párterápiás szoba is plusz, 2 WC.

Cím: 1123 Bp. Győri út 2/c. II. em. 6.sz.

Ár 3.500 Ft/óra (nagyterem, 2020-tól, ill. régebbi ügyfeleinknek kedvezményesen 3.000 Ft/óra), coaching ill. terápiás szoba 1.500 Ft/óra

érdeklődés: irodafoglalas@pronon.hu  ill. tel: 70/4320649 (Kiss Klaudia irodavezető).

Csoporthelyiség a Pannónia utcában, a Kairosz Pszichoterápiás Rendelőben

Harmadik emeleti, 53 négyzetméteres napfényes csoporthelyiség kiadó elsősorban pszichodramatisták részére. A Kairosz Pszichoterápiás Rendelőben kimondottan erre a célra alakítottunk ki egy nagy teret, ami mellett egy hall, dohányzó loggia, egy terasz és természetesen két mellékhelyiség, konyha is elérhető a csoportok számára.

Érdeklődni Rubovszky György Zsoltnál lehet a +36-30/626-70-23-as telefonszámon, vagy kairoszrendelo@gmail.com címen. Információk és fotók a rendelő Facebook profiljában elérhetőek: https://www.facebook.com/kairoszrendelo