Csoporthelyiségek

A Magyar Pszichodráma Egyesület csoport- és klubhelyiségében, az egyesület által bérelt irodában lehetőség van a tagok és képzésben résztvevők számára a helyiség használatára.

Az iroda jól megközelíthető, központi, de csendes helyen található a Nyugati térhez közel.

 

Néhány információ a csoportszobáról és az irodáról:

 

– 35 négyzetméteres csoportszoba

– Dráma kellékek vannak

– 2 mosdó

– Felszerelt konyha

 

A teremhasználati lehetőség feltételeivel kapcsolatban Tauszig Kláránál, az egyesület ügyintézőjénél lehet érdeklődni e-mailen: pszichodrama@freemail.hu 

Új csoporthelyiség!

 

A Soul Stage VI. kerületben a Teréz krt 10.-ben található, egy impozáns 100 nm önismeretei hely …mert kell egy hely, csoportoknak és egyénire egész napra, vagy órákra kiadó.

Előnyben vannak azok, akik hosszabb távra, előre kiszámíthatóan, több alkalomra lefoglalják a helyiséget. Két teremből áll: nagyterem 40 nm, kisterem 15 nm.

A csoportszoba mellé 2 WC, konyha, drámaeszközök is biztosítva vannak.

   

Szakács Barbara: +3670 708 66 99,

Email: szakbarara@gmail.com,

WEB: www.soulstage.hu

Körülbelül 14 fős csoport számára terem bérelhető a VII. kerületben, a Wesselényi és a Nagydiófa utca sarkán. A terem mellett felszerelt konyha, WC és a vezetők számára egy kisszoba is rendelkezésre áll az első emeleti lakásban. 

 

További információért hívjatok:

 

Sipos Bea 20/439-83-18 (sbeja@freemail.hu), illetve 

Bozsó Péter 20/322-0335 (peter.bozso@t-online.hu).

Belső udvarra néző, rendkívül csendes, teljesen felújított földszinti iroda egyéni terápiás szobája és 50m2-es csoportterem kiadó a Bartók Béla úton. A csoportterem professzionális világítással, projektorral, rejtett hangszórókkal, CD-lejátszóval, flipcharttal is fel van szerelve. Az irodához teljesen felszerelt konyha és két mosdóhelység is tartozik.

 

Érdeklődni lehet Balázsi Andrea irodavezetőnél:

info@serendoconsulting.com

06-30/8300-139

www.serendoconsulting.com 

Képek a bérlehető csoportszobákról és terápiás szobákról: http://serendoconsulting.com/szervezetfejlesztes/centrum/

Serendo Consulting Kft 

Helyet TEREMtünk a Városligetnél LigetConsulting

A Liget Consulting a Városliget DNy-i részén, a Dózsa György út és a Marek J. utca sarkánál található, felújított, első emeleti 130 nm-es lakásban. A Ligetet a zárt teraszról szemlélhetjük, a hő és hangszigetelt ablakok csendes környezetet biztosítanak a csoportos (57 nm) és/vagy egyéni/team (16nm) foglalkozásoknak.

Info:  ligetconsulting@t-online.hu Tel: +36 30 565 8325

Web:  http://ligetconsulting.hu/

Csoporthelyiség a Pannónia utcában, a Kairosz Pszichoterápiás Rendelőben

Harmadik emeleti, 53 négyzetméteres napfényes csoporthelyiség kiadó elsősorban pszichodramatisták részére. A Kairosz Pszichoterápiás Rendelőben kimondottan erre a célra alakítottunk ki egy nagy teret, ami mellett egy hall, dohányzó loggia, egy terasz és természetesen két mellékhelyiség, konyha is elérhető a csoportok számára.

Érdeklődni Rubovszky György Zsoltnál lehet a +36-30/626-70-23-as telefonszámon, vagy kairoszrendelo@gmail.com címen. Információk és fotók a rendelő Facebook profiljában elérhetőek: https://www.facebook.com/kairoszrendelo

 

XI. kerületben a BAH csomópontnál 40nm-es, különleges hangulatú csoporthelyiség, két mosdóval, felszerelt konyhával, a vezetők számára külön coaching szobával bérelhető. A helyiség körülbelül 15 fős csoport számára alkalmas. Felszereltség: szőnyeg, ülőpárnák, plédek, hangosítás, laticel, székek.

Érdeklődni:
Nagy Amarilla
+36306933074
László Melinda
+36309001234

 

Grund Pszichodráma Műhely a Rákóczi térnél – kiadó terem

Rákóczi térnél kiadó 50 nm-es új kialakítású szép földszinti csoporthelyiség egyesületi tagoknak vagy képzésben levőknek önismereti és terápiás csoportokra. Két mellékhelyiség, kis melegítő konyha, vezetőknek 12 nm-es kis szoba van a megbeszélésekhez.

4-es metrótól, 4-es és 6-os villamostól pár perc séta, 3-as és 2-es metrótól egy villamosmegállóra van.

Érdeklődni lehet Móra László Xavérnál: 20/394 0588; mora.laszlo@ppk.elte.hu