Felhívás pótregisztrálásra a „Magyarországi pszichoterapeuták szaknévsorába”

Pótregisztrációs lehetőség 2022. január 30-áig.

Tisztelt Kolléga!

A felfrissített, kibővített tartalommal hamarosan megjelenő időszaki kiadvány, a Magyarországi pszichoterapeuták szaknévsorának adategyeztetése zajlik jelenleg.

A tavaly év végén meghirdetett regisztrálási lehetőséggel eddig több mint 360 szakember élt. Amennyiben bármilyen ok miatt tavaly lemaradt a regisztrációról, de szeretne megjelenni a pszichoterapeuták és a pszichoterápiás képzések legfontosabb adatait tartalmazó időszaki kiadványban, kérjük, töltse ki az online regisztrációs űrlapot 2022. január 30-ig.

Kérjük, hogy a szaknévsorba való pótregisztrálás lehetőségére hívja fel a környezetében lévő pszichoterapeuta kollégái figyelmét is.

A szereplés önkéntes és díjmentes.

A kiadványban azok a pszichoterapeuta szakvizsgával rendelkező kollégák szerepelhetnek, akik Magyarországon végzik tevékenységüket és az Országos Kórházi Főigazgatóság nyilvántartásban szerepelnek.

Amennyiben szerepelni kíván a szaknévsorban, kérjük, hogy regisztráljon az adatlap kitöltésével. Kérjük, hogy akkor is töltse ki az adatlapot, ha már regisztrált a szaknévsorban 2015-ben vagy korábban – így tudjuk biztosítani, hogy az adatbázisban szereplő információk frissek és megbízhatóak legyenek.

Az új szaknévsor csak a 2021-2022-ben (2022. január 30-ig) regisztrálók adatait fogja tartalmazni.

A regisztrációhoz és további információkhoz kattintson a következő linkre: http://www.mentalport.hu/pszichoterapias-szaknevsor/regisztracio/

Amennyiben a kitöltéssel kapcsolatban kérdése merülne fel, kérjük, forduljon a szerkesztőkhöz a mentalport@mentalport.hu email címen.

 

A pótregisztrálás határideje: 2022. január 30.

 

A regisztrálás határideje a 2021-es szaknévsorban való megjelenésre vonatkozik. A regisztráció folyamatos, ám a frissített kiadványban akkor tudjuk megjelentetni az adatait, amennyiben legkésőbb 2022. január 30-áig megküldi az adatait a fenti regisztrációs linken.

 

Közreműködését köszönjük.

Benkő Henrietta és Szőnyi Gábor, a kiadvány szerkesztői