A MAX CLAYTON KLASSZIKUS PSZICHODRÁMA MŰHELY ALAPÍTVÁNY

NYÍLT EST

keretében

PSZICHODRÁMA BEMUTATÓT

rendez.

A bemutatót tartja:

Szakács Barbara és Zánkay András

 

NYÍLT EST lehetőséget kíván nyújtani a pszichodramatistáknak a találkozásra, az érdeklődőknek a módszer megismerésére.

 

Idő: 2021. február 15-én, kedden 18.00 – 21 óráig

Helyszín: Budapest, Soul Stage, Teréz krt. 10. I/8.

Részvételi díj: 2.800.-Ft.

 

A pszichodráma olyan személyiségfejlesztő módszer, amely az önismeret és az emberismeret, valamint a helyzetben történő több szempontú tájékozódás fejlesztése révén, fokozza a személyes hatékonyságot. Olyan embereknek ajánlott, akik szívesen lennének elégedettebbek a fontos kapcsolataikkal, munkájukkal, önmagukkal és hajlandóak tenni is ezért. Különösen ajánlott azok számára, akiknek munkájában döntő fontosságú a másokkal való együttműködés színvonala. A csoport célja, hogy segítse tagjai személyes fejlődését szakmai és magánéletük kiteljesedésében, önmaguk és mások megismerésében, kapcsolataik elmélyítésében, célkitűzéseik megvalósításában. 

 

A résztvevők számára korlátozott létszámban lehetőség nyílik a módszer mélyebb megismerésére egy személyes-fejlődés és kiképző célú pszichodráma tréning keretében. A csoport a felvételi beszélgetés, illetve szeminárium (próbaidő) után összesen 150 órában, várhatóan kb. másfél éven át, kéthavonként 21 órában, csütörtök délutántól szombat délutánig dolgozik együtt.

 

Minden érdeklődőt szeretettel várunk. Kérjük, ha van olyan ismerőse, aki szívesen tudna erről a lehetőségről, tájékoztassa a fentiekről. Érdeklődése esetén további felvilágosítást kaphat, illetve jelentkezhet Szakács Barbaránál (70-708-6699) és Zánkay Andrásnál (30-564-7811).

– . – o – 0 – o – . –

 Szakács Barbara /44/, mentálhigiénés szakember, pszichodráma vezető, playback játékmester, monodráma vezető jelölt. A pszichodráma módszerét Zseni Annamáriától és Simon Pétertől tanultam. 15 éve léptem be a pszichodráma világába, de máig lenyűgöz eszközrendszerének, hatásmechanizmusának hatékonysága. Jelenleg az első hazai monodrámaképzést végzem, amely új módszertani ajtókat nyit majd meg szakma számára. Az én felfogásomban a pszichodráma nem csupán egy szakma, még csak nem is hivatás, hanem egyenesen küldetés: minél több ember számára elérhetővé tenni az eszközt, amellyel sodródó/kisikló/megtorpanó élete új irányba állítható.

Zánkay András /75/, kiképző pszichodráma vezető és szupervízor

A pszichodráma és a csoportvezetés alapjait Mérei Ferencnél tanulta. A nyolcvanas évek elejétől eredményesen alkalmazta a módszert az oktatásban, a terápiában és a szervezetfejlesztésben. Munkája középpontjában az egyén és a csoport fejlődése áll.

Alapító tagja és kiképző pszichodráma-vezetője a Magyar Pszichodráma Egyesületnek. Több éven át széleskörű tapasztalatokat szerzett a pszichodráma területén Németországban, az Egyesült Államokban, Ausztriában, Hollandiában, Ausztráliában, Új-Zélandon, Szlovákiában és Görögországban.