Megalakult a Pszichodramatista Műhely Munkacsoport

Örömmel értesítünk, hogy 2022.11.24-én megalakult a Magyar Pszichodráma Egyesület Pszichodramatista Műhely munkacsoportja, melynek programjaira és üléseire szeretettel várunk minden, még képzésben lévő és már végzett kollégát. A munkacsoport célja a pszichodramatisták mentálhigiénés és szakmai támogatása, közösségi és szakmai feltöltődésünk biztosítása.

Alapítók és vezetők: Aszalós Péter és Hunya Csilla kiképző pszichodráma vezetők.

A Műhely havi rendszerességű nyitott csoportokat szervez: Intervíziós és Gyakorló csoportot. Az Intervíziós Csoportba azokat a már végzett és aktív pszichodráma asszisztenseket és vezetőket várjuk, akik szívesen osztanák meg szakmai tapasztalataikat és kérdéseiket egymással és szívesen segítenék dramatikus eszközökkel ezek közös megértését és megválaszolását.

A Gyakorló Csoport vezetési, tanulási és játéklehetőséget biztosít a még képzésben lévő és a már végzett pszichodramatisták számára. Itt sajátélményű játékokat játszhattok egymás vezetésével, kiképzői jelenléttel és kíséréssel, közös megbeszéléssel és ha szükséges, tanítással.

Az ülések mindkét csoport esetében pro bono szerveződésűek, ezért – nem egyesületi terem esetén – csak a terembérletet kell összedobni a résztvevőknek és mivel nyílt csoportok, a jelentkezést követően egyaránt részt lehet rajtuk venni rendszeresen, de alkalomszerűen is, egyéni vérmérséklet, lehetőségek és igény szerint. Minimum létszám: 8, maximum: 20 fő.

 

A Pszichodramatista Műhely Facebook oldala már elérhető, itt hirdetjük meg a csoportalkalmakat és itt lehet regisztrálni a részvételre is. Köszönjük a követését és a megosztását.

link: https://www.facebook.com/profile.php?id=100087789505620

Szeretettel várunk: Aszalós Péter és Hunya Csilla

elérhetőség: csillahunya@gmail.com , aszalos@gmail.com