Örömmel adjuk hírét (egyelőre) három fixált könyvbemutatónak, melyekre sok szeretettel várunk Titeket a Trauma – kaleidoszkóp című könyv bemutatójára.

Jövő héten Szegeden, az MPT konferencián lesz az első bemutatása a kötetnek, szeptember 14-dikén, 13.30-kor. (A pontos helyszínről a konferencia résztvevői a szervezőktől értesülnek.)

Október 3-dikán, kedden, 17 órakor az Írók Boltjában lesz könyvbemutatónk – örülnénk, ha minél többen eljönnétek. (https://irokboltja.hu/)

Az ELTE Pedagógiai és Pszichológiai Kara idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját. Számos rendezvény mellett, a PPK nagy örömmel nyújt otthont a Trauma-kaleidoszkóp könyvbemutatójának, október 20-dikán, pénteken, 18.30-kor (1064 Izabella utca 46., 3. emelet, 301-es terem). Gyertek el, minél többen.

Ez a kötet sok szerző és egyben sok egyesület közös alkotása. Érdemes lenne mindannyiunknak a saját egyesületi felületünkön hirdetni mind a kötet megjelenését (https://orioldbooks.com/termek/trauma-kaleidoszkop/), mind a könyvbemutatókat. Köszönjük ebben is az együttműködéseteket.

 

Üdvözlettel a szerkesztők:

Árkovits Amaryl, Terenyi Zoltán, Varga S. Katalin