Kamaszcsoport indul ősszel

12 alkalmas önismereti pszichodráma csoport indul 16-19 éves serdülőknek a Móricz Zsigmond körtér közelében.

 

Kéthetente hétköznap délután találkozunk 16-tól 19-ig

Itt lehet kérdezni, mondani, kiabálni, pont úgy, ahogy lehet hallgatni, suttogni és elcsendesedni is. Itt szabad nem tudni, nem akarni, nem szeretni, pont úgy, ahogy ér tudni, akarni és szeretni is. Itt ér begubózni, elbújni, egyedül lenni, pont úgy, ahogy ér kinyílni, megmutatni és bandázni is.

Szóval itt lehet lenni. Úgy, ahogy éppen vagy.   Ami biztos: fogunk játszani, beszélgetni, szerepeket próbálgatni és találkozni másokkal, akikről aztán kiderül, hogy nemcsak mások, hanem nagyon hasonlók is. És mindeközben tanuljuk magunkat, hogy kiegyensúlyozottabban és örömtelibben lehessünk önmagunk a hétköznapokban is.

Az első csoportalkalmat megelőzi egy egyéni beszélgetés, ahol megismerkedünk a jelentkezőkkel.

Jelentkezés és további információ:

Kosiciar Krisztina (tanár, pszichodráma vezető) 30 929 4726, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

Virágh Szabolcs (tanár, NLP-tréner, pszichodráma vezető) 20 934 1290, Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Hírek

Sajátélményű online workshopok az Online Munkacsoport szervezésében

Kedves Kollégák!

Az Online Munkacsoport tagjai az alábbi sajátélményű workshopokat tartják a tagok részére (az önismereti csoportok online alkalmainak beszámíthatóságát elősegítve, ld. a TB határozatát):

Bővebben...  
OMG - Online Monodráma Guideline

A Monodráma Munkacsoport olyan általános és drámaspecifikus szempontokat állított össze, amelyeket érdemes átgondolni, amikor az online térben monodrámázunk. Ezeket a kérdéseket irányadóként fogalmaztuk meg, az elmúlt pár hónap karantén időszakának tapasztalatai alapján. Szívesen veszünk további szempont javaslatokat. Az OMG - Online Monodráma Guideline itt olvasható.

 
Képzési Rend módosítása

A Magyar Pszichodráma Egyesület Tanulmányi Bizottsága a Vezetősséggel egyetértésben 2020. szeptember 10-én módosította a Képzési Rendet. A módosított Képzési Rend itt olvasható.

 
Kamaszcsoport indul ősszel

12 alkalmas önismereti pszichodráma csoport indul 16-19 éves serdülőknek a Móricz Zsigmond körtér közelében.

Bővebben...  

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu