Pszichoterápia folyóirat gyakornokot keres

Kedves Kollegina! Kedves Kolléga!

A Pszichoterápia folyóirat szerkesztősége új taggal szeretne bővülni. Az új munkatárs az első évben gyakornokként vesz részt a szerkesztőségi munkában, s kölcsönös elégedettség esetén egy év után szerkesztőségi taggá válhat.

A munka önkéntes, nem jár jövedelemmel, ugyanakkor kreatív, a szakmát gazdagító.  

 

Előny, ha a jelentkező már rendelkezik szakmai gyakorlattal, de még pályája aktívan alakuló szakaszában van. Jól hasznosulhat az érdeklődő beállítottság, nyitottság, az olvasás szeretet, írási készség, jó bánásmód a magyar nyelvvel, s az is, ha beszél idegen nyelveket. Előny, ha közel áll hozzá a szerkesztői munka.

Szívesen vesszük, ha elsődleges munkaterülete a tanácsadások világa; ha olyan módszert képvisel, ami jelenleg kevésbé reprezentált a szerkesztőség tagjai között (lásd impresszum). A jelenlegi szerkesztőségi csapat tagjai egyetemi szakemberek, pszichoterapeuták, dinamikus-analitikus irányultságú módszerekben, gyermekterápiában, analitikus csoportmódszerben, mozgás-táncterápiában, kognitív-viselkedésterápiában képzett és képződő kollégák.

A szerkesztőségi munka, tagság nagyon izgalmas és kevéssé rutinszerű, a szakmai közjóért pro bono végzett társadalmi munkából álló feladatot jelent, jó csapatban, a szakma „sűrűjében”.

Jelentkezés, bemutatkozó motivációs levéllel és részletes szakmai önéletrajzzal a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A jelentkezés több fordulós, melyben a jelentkezők (újság)írói, -olvasói készségeiről és a kölcsönös illeszkedésről törekszünk képet kapni.

 A jelentkezés határideje: 2019. december 1.

Szívélyes üdvözlettel a szerkesztőség: Berger Noémi, Bokor László, Kiss Tibor Cece, Pál Krisztina, Szőnyi Gábor, Takácsy Márta, Tiringer István, Valkó Lili

Hírek

Sajátélményű online workshopok az Online Munkacsoport szervezésében

Kedves Kollégák!

Az Online Munkacsoport tagjai az alábbi sajátélményű workshopokat tartják a tagok részére (az önismereti csoportok online alkalmainak beszámíthatóságát elősegítve, ld. a TB határozatát):

Bővebben...  
OMG - Online Monodráma Guideline

A Monodráma Munkacsoport olyan általános és drámaspecifikus szempontokat állított össze, amelyeket érdemes átgondolni, amikor az online térben monodrámázunk. Ezeket a kérdéseket irányadóként fogalmaztuk meg, az elmúlt pár hónap karantén időszakának tapasztalatai alapján. Szívesen veszünk további szempont javaslatokat. Az OMG - Online Monodráma Guideline itt olvasható.

 
Képzési Rend módosítása

A Magyar Pszichodráma Egyesület Tanulmányi Bizottsága a Vezetősséggel egyetértésben 2020. szeptember 10-én módosította a Képzési Rendet. A módosított Képzési Rend itt olvasható.

 
Kamaszcsoport indul ősszel

12 alkalmas önismereti pszichodráma csoport indul 16-19 éves serdülőknek a Móricz Zsigmond körtér közelében.

Bővebben...  

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu