Gyermek klinikai egyeztető fórum kérdőív 

Kedves Kollégák!

Az alábbiakban szűkebb szakma-területünk, a klinikai gyermek és serdülő pszichológia és pszichoterápia jelenlegi helyzetét, és a benne működők nézeteit, véleményét keressük. Kérdéseinket három fő téma köré csoportosítottuk: az első a klinikai és pszichoterápiás képzés helyzetére és jövőjére; a második a gyakorlati ellátás valóságára és jövő-képére, míg a harmadik a minőség-biztosítás lehetőségeire irányul.

A kérdőív végén néhány konkrét kérdést találtok intézményetek, szakmai közösségetek jelenlegi működésére vonatkozóan. Ezek alapján szeretnénk statisztikai összesítést készíteni a jelenlegi munka- és képzési gyakorlatról.

Kérjük, ha tehetitek, minden kérdésre válaszoljatok, ezzel nagyban segítitek a munkánkat! (A statisztikai elemzés eredményessége érdekében az IV. blokk kérdései kötelezően kitöltendőek.)

Köszönettel: a szervezők

A kérdőív elején a név mellett jelöljétek, hogy egyéni vagy munkacsoport közös véleményét olvashatjuk!

A kérdőívet itt éritek el:     

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScChd03sAFK6THjbrYnehjqZwg60YdNQdxSGXXxr2TsZ0x_QQ/viewform?usp=sf_link

 

A kitöltött kérdőív visszaküldésének határideje:

  1. március 31.

 A kiértékelést követően az eredményekről szakmai fórumokon, folyóiratokban szeretnénk beszámolni.

Igyekeztünk a legszélesebb körben elérni mindenkit a gyermekklinikai ellátásban dolgozók közül, de a címlistánk biztosan nem teljes, ezért kérjük, hogy ezt a levelet Ti is küldjétek tovább a szakmai ismerősi körben!

Köszönettel, a szervezők:

Cseh Júlia, Kövesdi Andrea, Mailáth Nóra, Papp Ildikó