Csoporthelyiség a MOM Pláza közelében, a Sportkórház mögött (Pronon Alapítvány)

Csendes, világos, 70 m2-es csoport terem, melegburkolat, dupla hangszigetelés, szőnyeg, étkezőkonyha, papucsos, vagy váltócipős, van egyéni vagy párterápiás szoba is plusz, 2 WC.

 

pronon

Cím: 1123 Bp. Győri út 2/c. II. em. 6.sz.

Ár 3.500 Ft/óra (nagyterem, 2020-tól, ill. régebbi ügyfeleinknek kedvezményesen 3.000 Ft/óra), coaching ill. terápiás szoba 1.500 Ft/óra

érdeklődés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  ill. tel: 20/7789752 (Bárdossy Kornál irodavezető)

Hírek

Sajátélményű online workshopok az Online Munkacsoport szervezésében

Kedves Kollégák!

Az Online Munkacsoport tagjai az alábbi sajátélményű workshopokat tartják a tagok részére (az önismereti csoportok online alkalmainak beszámíthatóságát elősegítve, ld. a TB határozatát):

Bővebben...  
Állásfoglalás online csoportmunka beszámíthatóságáról

Kedves Tagtársunk!

 

Többen fordultatok a Tanulmányi Bizottsághoz azzal kérdéssel, hogy az online megtartott csoportfoglalkozások beszámíthatóak-e a csoportfolyamat óraszámába.
A Tanulmányi Bizottság megtárgyalta a kérdést és a következő állásfoglalást alakította ki:

Bővebben...  
OMG - Online Monodráma Guideline

A Monodráma Munkacsoport olyan általános és drámaspecifikus szempontokat állított össze, amelyeket érdemes átgondolni, amikor az online térben monodrámázunk. Ezeket a kérdéseket irányadóként fogalmaztuk meg, az elmúlt pár hónap karantén időszakának tapasztalatai alapján. Szívesen veszünk további szempont javaslatokat. Az OMG - Online Monodráma Guideline itt olvasható.

 
Képzési Rend módosítása

A Magyar Pszichodráma Egyesület Tanulmányi Bizottsága a Vezetősséggel egyetértésben 2020. szeptember 10-én módosította a Képzési Rendet. A módosított Képzési Rend itt olvasható.

 
Kamaszcsoport indul ősszel

12 alkalmas önismereti pszichodráma csoport indul 16-19 éves serdülőknek a Móricz Zsigmond körtér közelében.

Bővebben...  

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu