Pszichoterápia folyóirat gyakornokot keres

Kedves Kollegina! Kedves Kolléga!

A Pszichoterápia folyóirat szerkesztősége új taggal szeretne bővülni. Az új munkatárs az első évben gyakornokként vesz részt a szerkesztőségi munkában, s kölcsönös elégedettség esetén egy év után szerkesztőségi taggá válhat.

A munka önkéntes, nem jár jövedelemmel, ugyanakkor kreatív, a szakmát gazdagító.  

 

Előny, ha a jelentkező már rendelkezik szakmai gyakorlattal, de még pályája aktívan alakuló szakaszában van. Jól hasznosulhat az érdeklődő beállítottság, nyitottság, az olvasás szeretet, írási készség, jó bánásmód a magyar nyelvvel, s az is, ha beszél idegen nyelveket. Előny, ha közel áll hozzá a szerkesztői munka.

Szívesen vesszük, ha elsődleges munkaterülete a tanácsadások világa; ha olyan módszert képvisel, ami jelenleg kevésbé reprezentált a szerkesztőség tagjai között (lásd impresszum). A jelenlegi szerkesztőségi csapat tagjai egyetemi szakemberek, pszichoterapeuták, dinamikus-analitikus irányultságú módszerekben, gyermekterápiában, analitikus csoportmódszerben, mozgás-táncterápiában, kognitív-viselkedésterápiában képzett és képződő kollégák.

A szerkesztőségi munka, tagság nagyon izgalmas és kevéssé rutinszerű, a szakmai közjóért pro bono végzett társadalmi munkából álló feladatot jelent, jó csapatban, a szakma „sűrűjében”.

Jelentkezés, bemutatkozó motivációs levéllel és részletes szakmai önéletrajzzal a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A jelentkezés több fordulós, melyben a jelentkezők (újság)írói, -olvasói készségeiről és a kölcsönös illeszkedésről törekszünk képet kapni.

 A jelentkezés határideje: 2019. december 1.

Szívélyes üdvözlettel a szerkesztőség: Berger Noémi, Bokor László, Kiss Tibor Cece, Pál Krisztina, Szőnyi Gábor, Takácsy Márta, Tiringer István, Valkó Lili

Hírek

Monodráma képzés indul (II. csoport)

MONODRÁMA KIKÉPZŐ PROGRAM

II. csoport, 2020 februártól.

A MPE keretében meghirdetésre kerül a 2. „pilot” monodráma képzés, amiért sikeres teljesítés esetén tanúsítvány jár.

Bővebben...  
Playback műhely a Thalassa Házban

Képzésben lévő és kiképzett pszichodramatisták számára személyes élményen alapuló tapasztalatot szeretnénk nyújtani arról, hogyan működik a playback egy terápiás közösségben. Bővebben...  

Módosult a Képzési Rend

Tanulmányi Bizottság tájékoztatja az egyesület tagjait, csoportvezetőit, képzésben lévőket, hogy elkészült a módosított Képzési Rend, valamint a Diplomamunka Készítési és Vizsgaszabályzat. Az új szabályzatok 2019. november 25-én lépnek életbe, miután a Vezetőség és a TB konszenzussal elfogadta a módosításokat.

A módosított Képzési Rend itt olvasható.

 
Tisztségviselők 2019. november 21.

A Magyar Pszichodráma Egyesület Tisztújító Közgyűlése 2019. november 21-én döntött a tisztségekről. A következő három évben a tisztségeket betöltők:

 

Bővebben...  
Telefonszám változás

Kedves Érdeklődők!

 

A Magyar Pszichdráma Egyesület telefonszám június 4-én megváltozik, az alábbi számon vagyunk elérhetőek ügyfélfogadási időpontokban:

+36 1 79 78 238

 

Üdvözlettel:

Ügyfélszolgálat

 
Facilitating Collective Intelligence

A Handbook For Trainers, Coaches, Consultants and Leaders (authors: Chantal Nève-Hanquet and Agathe Crespel), Routledge 2019,

is now available.

Bővebben...  

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu