Monodráma képzés indul (II. csoport)

MONODRÁMA KIKÉPZŐ PROGRAM

II. csoport, 2019 őszétől

A MPE keretében meghirdetésre kerül a 2. „pilot” monodráma képzés, amiért sikeres teljesítés esetén tanúsítvány jár. A pilot képzési csoportok tapasztalatai alapján alakul ki a végleges Monodráma képzési rend, mely a teljes MPE Képzési Rendbe illeszkedve kibővíti az eddig csak csoportos képződési lehetőségeket.

 

 

A képzés célja: Pszichodramatisták számára egyéni pszichoterápiás vagy tanácsadói pszichodráma képzés a kompetenciahatárok betartása mellett. Ennek alapján két „szakirányon – pszichoterapeuta és segítő” halad a képzés, részben közös, részben párhuzamos tartalmakkal.

A képzési bemeneti feltételei: (1) pszichodráma vezetői vagy pszichodráma pszichoterapeuta végzettség, (2) egyéni segítői kompetenciát igazoló alap BA - vagy szakirányú végzettség, és (3) legalább egy év gyakorlati egyéni terápiás, ill. segítői tevékenység. A jelentkezőnek mindezt a jelentkezéskor igazolnia kell.

További feltétel: a képzés lezárásának feltétele, a képzési időn felül, 90 óra egyéni terápiás, monodramatikus saját élmény megszerzése, nem a saját kiképzőknél. (Egy akkreditált pszichoterápiás módszerben korábban megszerzett és igazolt egyéni saját élmény 90 órában beszámítható a képzésbe. Ebben az esetben csak 30 óra kiegészítő monodramatikus saját élmény megszerzése szükséges, mely a képzés része.)

A képzési idő: 180 óra, tanuló csoportban, egymásra épülő 6 modulban. A modulok tartalmát lásd a teljes anyagban az Egyesület honlapján. A tanácsadói és pszichoterápiás ág moduljai részben átfedik egymást.

A képzési időpontok: a csoport 2019 októberében indul, havi egy csütörtöki napon 9.30-18.00 óráig Budapesten.

Az első félévi időpontok: 2019 október 17, november 21, december 19

A csoport vezetői részt vettek a képzési rend kidolgozásában:

• Dr. Marlok Zsuzsa egyetemi docens, kiképző pszichodráma vezető, szupervízor, mentálhigiénés szakember Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 20/ 6663 184

• Dr. Perczel Erika pszichiáter, pszichoterapeuta szakorvos, pszichodráma pszichoterapeuta Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

• Dr. Török Gábor Pál egyetemi adjunktus, pszichodráma vezető, lelkigondozó Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Érdeklődni és jelentkezni lehet (a teljes ideiglenes képzési rend elolvasása után) telefonon, vagy bármelyik képzőnél emailen.

Az alapfeltételeknek megfelelő jelentkezők első interjún vesznek részt előre egyeztetett időpontban.

 

Hírek

Telefonszám változás

Kedves Érdeklődők!

 

A Magyar Pszichdráma Egyesület telefonszám június 4-én megváltozik, az alábbi számon vagyunk elérhetőek ügyfélfogadási időpontokban:

+36 1 79 78 238

 

Üdvözlettel:

Ügyfélszolgálat

 
Bibliodráma és gyermekdráma csoportok indulnak

2019. őszén bibliodráma és gyermekdráma csoportok indulnak.

Bővebb információ:

gyermekdráma asszisztensi és gyermekdráma felsőfokú csoport

bibliodráma önismereti csoportok

 

 
Monodráma képzés indul (II. csoport)

MONODRÁMA KIKÉPZŐ PROGRAM

II. csoport, 2019 őszétől

A MPE keretében meghirdetésre kerül a 2. „pilot” monodráma képzés, amiért sikeres teljesítés esetén tanúsítvány jár. Bővebben...  

Előkongresszus

Már lehet jelentkezni az előkongresszusi workshopokra!

Manuela Maciel:
Generációkon át -- a pszichogenealógia, a pszichodráma és a szociodráma összeszövése
 
Maurizio Gasseau:
Az álmok átalakító bölcsessége a jungi pszichodrámában
 
Maurizio Gasseau: Közös álomszövés.
A szociális álom-mátrix pszichodramatikus alkalmazása

 

Bővebben

 
Év dolgozata pályázat 2019.

Kedves Kolléga!

A MPE Vezetősége ismét meghirdette "Az év dolgozata" pályázatot mindazoknak, akik 2018. január 1. és 2019. június 22. között sikeres felsőfokú vizsgát tettek/tesznek és egyesületi tagok.

Bővebben...  
Aktuális nemzetközi pszichodráma események

Bővebben...

 
Életszövet 30 - pszichodráma kongresszus


Egyesületünk 30 éves évfordulóját szeretnénk méltó módon megünnepelni novemberi kongresszusunkon, melynek címe: Életszövet 30. A szervező csapat kezei alatt már ég a munka, és szeretnénk, hogy te is minél hamarabb rá tudj hangolódni az együttlétre.

Új honlapunkon figyelemmel kísérheted a tudnivalókat a programról és a jelentkezésről, és itt fogjuk megosztani bemelegítő gondolatainkat is. Kezdj el hangolódni, és vésd be a dátumot piros betűkkel a naptáradba! 2019. november 29-30., december 1!

A kongresszus honlapja: https://www.kongresszus.pszichodrama.hu

Facebook: https://www.facebook.com/Magyar-Pszichodráma-Egyesület-194622011341975/?tn-str=k*F

Instagram: MPE_Magyar Pszichodráma Egyesület

 

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu