MÉG1MESÉT AKCIÓCSOPORT

Cikkek

MéG1MESéT AKCIóCSOPORT    

www.megegymeset.hu

Réges, régen (2009) egy messzi-messzi településen megszületett a csoda, legalábbis nekünk mindenféleképpen: a Még 1 Mesét Akciócsoport. Illetve akkor még csak egy névtelen improvizáló halmaz hat emberből (Dalma, Gyöngyi, Kriszta, Ádám, Miklós és Szücsi). A Nagyító Alapítvány önkénteseiként kaptunk egy felkérést az alapítvány vezetőitől, hogy az általuk szervezett konferencián csináljunk egy playback színházi fellépést. Először meglepődtünk, aztán elgondolkoztunk (lévén nem mindegyikünk rendelkezett tapasztalattal, tudással a technikában), aztán egyöntetűen bólintottunk: IGEN, ez kell nekünk. Készültünk, próbáltunk, playback előadásra jártunk, izgultunk, ráéreztünk és az előadáson hihetetlen élményben volt részünk, így együtt maradtunk, és azóta is játszunk, amíg…
Közben bővültünk is, egy tündéri Csellistalánnyal; egy zenei, IT és emberi ezermesterrel, aki a Guitarguy; és a nonverbális kifejezés fekete öves mesterével, aki András névre hallgat.
Így e 9 ember közösségéből létrejött a Még 1 Mesét Akciócsoport!


Még Egy Mesét Akciócsoport
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szűcs István
+36-70/381-21-93

 

Vissza

Hírek

Pszichodráma bemutató januárban

„Pszichodráma kóstolgató” címen bemutató estet tartunk felnőtteknek, január 26-án (péntek) este,18–21 óráig a Nyugati térhez közel. Olyan érdeklődőket várunk, akik most szeretnék megismerni ezt a különleges módszert.
Az est folyamán lehetőséget teremtünk a pszichodráma módszerének élményszintű megismerésére. Bepillantást nyerhetsz ebbe a sajátos önismereti munkába, megtapasztalhatod az együtt játszás örömét és a csoport megtartó erejét.
A nyílt est önköltséges, részvételi díja 2.000,- .
Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  vagy  06 20 211 36 31 (Tóthné Ica)
Információ rólunk: www.eletvonat.eoldal.hu 

 
Pd virtuális könyvtár

Kedves Dramatisták!
 
Mindannyian tudjuk, hogy drámázni jó és hasznos. Drámáról olvasni is jó és hasznos.
Biztos te is számtalanszor kerültél olyan helyzetbe, hogy utánaolvasnál egy témának, de már mindent ismersz, ami elérhető. Mi lehet ilyenkor a megoldás??? A virtuális közösségi könyvtár. Bővebben...  

Egyesületek szakmai programjai 2018-ban

Egyesületek szakmai programjai 2018-ban

Bővebben...  

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu