MÉG1MESÉT AKCIÓCSOPORT

Cikkek

MéG1MESéT AKCIóCSOPORT    

www.megegymeset.hu

Réges, régen (2009) egy messzi-messzi településen megszületett a csoda, legalábbis nekünk mindenféleképpen: a Még 1 Mesét Akciócsoport. Illetve akkor még csak egy névtelen improvizáló halmaz hat emberből (Dalma, Gyöngyi, Kriszta, Ádám, Miklós és Szücsi). A Nagyító Alapítvány önkénteseiként kaptunk egy felkérést az alapítvány vezetőitől, hogy az általuk szervezett konferencián csináljunk egy playback színházi fellépést. Először meglepődtünk, aztán elgondolkoztunk (lévén nem mindegyikünk rendelkezett tapasztalattal, tudással a technikában), aztán egyöntetűen bólintottunk: IGEN, ez kell nekünk. Készültünk, próbáltunk, playback előadásra jártunk, izgultunk, ráéreztünk és az előadáson hihetetlen élményben volt részünk, így együtt maradtunk, és azóta is játszunk, amíg…
Közben bővültünk is, egy tündéri Csellistalánnyal; egy zenei, IT és emberi ezermesterrel, aki a Guitarguy; és a nonverbális kifejezés fekete öves mesterével, aki András névre hallgat.
Így e 9 ember közösségéből létrejött a Még 1 Mesét Akciócsoport!


Még Egy Mesét Akciócsoport
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Szűcs István
+36-70/381-21-93

 

Vissza

Hírek

II. budapesti Max Clayton Memorial pszichodráma workshop

(klasszikus pszichodráma workshop, melyen a workshop résztvevői vezetik egymást) 
időpont: 2017. november 24-25. (pénteken 18-tól 21 óráig, szombaton 10-től 19 óráig) Bővebben...  

Felsőfokú vizsgák 2017. november-december

Értesítjük a Magyar Pszichodráma Egyesület tagjait, hogy 2017. november 8-án, november 24-én és december 1-jén felsőfokú vizsga lesz.

Bővebben...  
Serdülő csoport indul ősszel

14-16 éveseknek 50 órás önismereti csoportok indulnak 2017. szeptember-októberben.

Bővebben...  
Pd virtuális könyvtár

Kedves Dramatisták!
 
Mindannyian tudjuk, hogy drámázni jó és hasznos. Drámáról olvasni is jó és hasznos.
Biztos te is számtalanszor kerültél olyan helyzetbe, hogy utánaolvasnál egy témának, de már mindent ismersz, ami elérhető. Mi lehet ilyenkor a megoldás??? A virtuális közösségi könyvtár. Bővebben...  

30 és 60 órás csoport ősztől

Ősztől 30 órás pszichodráma önismereti csoport indul fiatal felnőtteknek, valamint 60 órás pszichodráma önismereti csoport felnőtteknek.

Bővebben...

 

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu