"Szárnyak" Pszichodráma Kongresszus - VÁLTOZÁS AZ ABSZTRAKTOK LEADÁSÁVAL KAPCSOLATBAN!

Cikkek

Kedves Mindenki (Tagtársunk, egykori Tagtársunk és leendő Tagtársunk)!

 

Örömmel értesítünk, hogy Egyesületünk következő kongresszusára 2016. október 21-22-én kerül sor. A kongresszus címe: "Szárnyak".

ÚJ!!!

Értesítelek, hogy a Szárnyak” kongresszusra beadható absztraktok beadási határideje módosult. Az új határidő (május 31. helyett) június 15. Ugyanakkor a kongresszus kiírása is változott (figyelembe véve az utolsó közgyűlésen elhangzott észrevételeket):

 

A korábbi kongresszusoktól eltérően idén kizárólagos bemutatkozási lehetőséget biztosítunk azoknak a pszichodráma vezetőknek, pszichodráma pszichoterapeutáknak és pszichodráma asszisztenseknek, akik címüket lehetőleg 10 évnél nem régebben szerezték meg. Célunk, hogy ezeket a kollégákat, kolléganőket az eddigieknél is erőteljesebben bátorítsuk a kongresszusi szereplésre. Szóval gondolkozzatok már most workshopotok, előadásotok lehetséges témáján!

Az absztraktokat a kongresszus honlapján lehet feltölteni: http://www.pszichodramakongresszus.hu/

 

Várjuk a jelentkezéseteket!

Fedor Béla

elnök

a kongresszusi szervezőbizottság nevében

 

   Kongresszusi hírek

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírek

Pszichodráma bemutató januárban

„Pszichodráma kóstolgató” címen bemutató estet tartunk felnőtteknek, január 26-án (péntek) este,18–21 óráig a Nyugati térhez közel. Olyan érdeklődőket várunk, akik most szeretnék megismerni ezt a különleges módszert.
Az est folyamán lehetőséget teremtünk a pszichodráma módszerének élményszintű megismerésére. Bepillantást nyerhetsz ebbe a sajátos önismereti munkába, megtapasztalhatod az együtt játszás örömét és a csoport megtartó erejét.
A nyílt est önköltséges, részvételi díja 2.000,- .
Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  vagy  06 20 211 36 31 (Tóthné Ica)
Információ rólunk: www.eletvonat.eoldal.hu 

 
Pd virtuális könyvtár

Kedves Dramatisták!
 
Mindannyian tudjuk, hogy drámázni jó és hasznos. Drámáról olvasni is jó és hasznos.
Biztos te is számtalanszor kerültél olyan helyzetbe, hogy utánaolvasnál egy témának, de már mindent ismersz, ami elérhető. Mi lehet ilyenkor a megoldás??? A virtuális közösségi könyvtár. Bővebben...  

Egyesületek szakmai programjai 2018-ban

Egyesületek szakmai programjai 2018-ban

Bővebben...  

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu