Indián mese

Cikkek

 

Indián mese  –   avagy   A férfi és a nő misztériuma címmel

csoportdinamikai workshopot tart

2016. június 4-5-én Budapesten Dr. Nagy Zsuzsanna, kiképző pszichodráma vezető, szupervizor.

A félig megírt archaikus történetet a műhelycsoport tagjai formálják egésszé a warming up folyamata közben, majd a pszichodramatikus csoportjáték szerepeiben kibontakozó spontán játék során.

A csoportjáték szerepeinek kiosztása szociometrikusan történik, teret engedve ezzel az első benyomás által létrejövő telikus kapcsolatok dramatikus manifesztálódásának.

A második napon lehetőség nyílik egy – a csoportjáték által indukált – protagonista játékra, majd annak processzingjére. A workshop a pszichodráma csoportjáték indikációinak, típusainak, rendezési szempontjainak, valamint csoportdinamikai vonatkozásainak áttekintésével zárul.

A workshop a felsőfokú pszichodráma képzésbe kötelező témájú workshopként beszámítható a Képzési Rend szerint. A műhelymunkára pszichodráma asszisztensek, felsőfokú képzésbe járók és kezdő pszichodráma vezetők jelentkezését várom. A workshopot minimum 12, maximum 16 fő jelentkezése esetén tartom meg.

Helyszín: Budapest VI. ker., Teréz krt. 22. II. 11. (OD Origo Kft.)

Időbeosztás: június 4. (szombat) 9.30-18.30 óráig

                   június 5. (vasárnap) 9.30-18.30 óráig

A workshop munkaideje 20 x 45 perc. Mindkét napon egy órás ebédszünetet és két rövid (15 perces) kávészünetet tartunk.

Részvételi díj: 34.000 Ft.

Információ és jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 30/2799-390.

A jelentkezéseket beérkezésük sorrendjében fogadom.

Hírek

Pszichodráma bemutató januárban

„Pszichodráma kóstolgató” címen bemutató estet tartunk felnőtteknek, január 26-án (péntek) este,18–21 óráig a Nyugati térhez közel. Olyan érdeklődőket várunk, akik most szeretnék megismerni ezt a különleges módszert.
Az est folyamán lehetőséget teremtünk a pszichodráma módszerének élményszintű megismerésére. Bepillantást nyerhetsz ebbe a sajátos önismereti munkába, megtapasztalhatod az együtt játszás örömét és a csoport megtartó erejét.
A nyílt est önköltséges, részvételi díja 2.000,- .
Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  vagy  06 20 211 36 31 (Tóthné Ica)
Információ rólunk: www.eletvonat.eoldal.hu 

 
Pd virtuális könyvtár

Kedves Dramatisták!
 
Mindannyian tudjuk, hogy drámázni jó és hasznos. Drámáról olvasni is jó és hasznos.
Biztos te is számtalanszor kerültél olyan helyzetbe, hogy utánaolvasnál egy témának, de már mindent ismersz, ami elérhető. Mi lehet ilyenkor a megoldás??? A virtuális közösségi könyvtár. Bővebben...  

Egyesületek szakmai programjai 2018-ban

Egyesületek szakmai programjai 2018-ban

Bővebben...  

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!




- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu