4. Max Clayton Memorial workshop

Cikkek

Mi után kiált a szíved?

 

4. Max Clayton Memorial Workshop

 

2016. május 26-28., Püspökszentlászló

 

Negyedik alkalommal tartjuk meg a Max Clayton Memorial Workshopot május 26-29. között Pilisszentlászlón, hogy pszichodrámával és egymással töltsünk három napot, személyes növekedésünkért elköteleződve és egymás fejlődéséért felelősséget érezve.

Az idő jelentős részét pszichodráma csoportmunkával és protagonista játékkal töltjük – a legnagyobb igény a személyes fejlődés, önismereti munka iránt van. Itt végre csoporttag lehetsz, személyes kérdéseiddel találkozva. Emellett közös tanulás, a pszichodráma alkalmazásában gyakorlás és fejlődés, Max Clayton drámavezetési gyakorlatának és szellemi hagyatékának további feldolgozása és elmélyítése a célunk a programban.

A memorial workshopnak hagyományosan nincs egy vagy több állandó csoportvezetője. Az üléseket a résztvevő dramatisták vezetik, illetve tartanak tematikus workshopokat.

Időpont: Május 26-29. között csütörtökön este 18 órától vasárnap délután 16 óráig leszünk együtt. Csütörtökön este közös vacsorával kezdünk, majd egy esti ülést tartunk. A csoport munkája a többi napokon 9.30-kor kezdődik és 21 óráig tart, három ülésben (9:30-12:30, 15:00-18:00, 19:00-21:00). Vasárnap két ülést tartunk és délután 4-kor búcsúzunk. 

Részvételi díj: 44.000 forint, mely tartalmazza a szállást az Életrendezés Házában (3 éjszaka), teljes ellátást helyi szezonális öko terményekből, és a részvétel díját.  

"Ezt a workshopot annak fogjuk szentelni, hogy növekedjen a képességetek arra, hogy jól tudjátok használni a pszichodráma teljes eszköztárát az összes erőforrásával. Biztosítva, hogy ne maradjon változatlan az élet sem számotokra, sem azok számára, akikkel dolgoztok…” (Max Clayton)

Jelentkezés és érdeklődés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírek

Pszichodráma kóstolgató

Március 9-én péntek este "Pszichodráma kóstolgató" címen bemutató estet tartunk a Nyugati térhez közel, 18 -21 óráig. Az est folyamán lehetőséget teremtünk a pszichodráma módszerének élményszintű megismerésére, bepillantást nyerhetsz az önismereti munkába, megtapasztalhatod az együtt játszás örömét, a csoport megtartó erejét. Bővebben...  

Módszertani sokszínűség a pszichodrámában - Szakmai est

A rendezvény során meghatározó szellemi hátteret képviselő pszichodráma pszichoterapeuták, illetve vezetők esetbemutatásával fogunk megismerkedni. Egy előre preparált esetet fognak meghatározott ideig vezetni egymás után. Ezt követően tisztázó kérdéseket lehet nekik feltenni az általuk megjelenített beavatkozások kapcsán, amit az ő szabad megszólalásuk követ. Az est kötetlen vitában folytatódik, ami alkalmat ad a szakmai ars poeticák mélyebb megismerésére.

Bővebben...  
Női csoport indul februárban

Nőnek lenni jó!?
Szunnyadó női energiáink felébresztése.

Női csoport, kéthetente kedden  18h 30’- 20h 30’ /Tíz alkalommal/
Helyszín: Szt. Margit Gimnázium XI. ker. Villányi út 5 – 7  / 158. terem /
Csoportvezető: PudicsZsuzsanna  pszichodráma vezető
Csoportkezdés: 2018. február 27.

Bővebben...  

Pd virtuális könyvtár

Kedves Dramatisták!
 
Mindannyian tudjuk, hogy drámázni jó és hasznos. Drámáról olvasni is jó és hasznos.
Biztos te is számtalanszor kerültél olyan helyzetbe, hogy utánaolvasnál egy témának, de már mindent ismersz, ami elérhető. Mi lehet ilyenkor a megoldás??? A virtuális közösségi könyvtár.

Bővebben...  
A Pszichoterápia folyóirat 2018-as konferenciája

REND: A BONTÁS RONTÁS?

Megújulás terápiában, tanácsadásban

A Pszichoterápia folyóirat 14. konferenciája, 

2018. május 18-19.

, www.mentalport.hu

MOM Kulturális Központ, 1124 Budapest, Csörsz u. 18.

Bővebben...  

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu