4. Max Clayton Memorial workshop

Cikkek

Mi után kiált a szíved?

 

4. Max Clayton Memorial Workshop

 

2016. május 26-28., Püspökszentlászló

 

Negyedik alkalommal tartjuk meg a Max Clayton Memorial Workshopot május 26-29. között Pilisszentlászlón, hogy pszichodrámával és egymással töltsünk három napot, személyes növekedésünkért elköteleződve és egymás fejlődéséért felelősséget érezve.

Az idő jelentős részét pszichodráma csoportmunkával és protagonista játékkal töltjük – a legnagyobb igény a személyes fejlődés, önismereti munka iránt van. Itt végre csoporttag lehetsz, személyes kérdéseiddel találkozva. Emellett közös tanulás, a pszichodráma alkalmazásában gyakorlás és fejlődés, Max Clayton drámavezetési gyakorlatának és szellemi hagyatékának további feldolgozása és elmélyítése a célunk a programban.

A memorial workshopnak hagyományosan nincs egy vagy több állandó csoportvezetője. Az üléseket a résztvevő dramatisták vezetik, illetve tartanak tematikus workshopokat.

Időpont: Május 26-29. között csütörtökön este 18 órától vasárnap délután 16 óráig leszünk együtt. Csütörtökön este közös vacsorával kezdünk, majd egy esti ülést tartunk. A csoport munkája a többi napokon 9.30-kor kezdődik és 21 óráig tart, három ülésben (9:30-12:30, 15:00-18:00, 19:00-21:00). Vasárnap két ülést tartunk és délután 4-kor búcsúzunk. 

Részvételi díj: 44.000 forint, mely tartalmazza a szállást az Életrendezés Házában (3 éjszaka), teljes ellátást helyi szezonális öko terményekből, és a részvétel díját.  

"Ezt a workshopot annak fogjuk szentelni, hogy növekedjen a képességetek arra, hogy jól tudjátok használni a pszichodráma teljes eszköztárát az összes erőforrásával. Biztosítva, hogy ne maradjon változatlan az élet sem számotokra, sem azok számára, akikkel dolgoztok…” (Max Clayton)

Jelentkezés és érdeklődés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírek

Akkreditált pedagógus továbbképzés indul

A pedagógus hivatásszemélyiség fejlesztése címmel akkreditált pedagógus továbbképzés indul 2019. március 23-án Kónya Olga és Dr. Nagy Zsuzsanna vezetésével.

Bővebben...

 
Felsőfokú vizsga 2019. február

Értesítjük a Magyar Pszichodráma Egyesület tagjait, hogy 2019. február 23-24-én felsőfokú vizsga lesz.

 

Bővebben...  
Felsőfokú vizsga 2019. március

Értesítjük a Magyar Pszichodráma Egyesület tagjait, hogy 2019. március 21-én felsőfokú vizsga lesz.

 

Bővebben...  
A Monodráma Grémium közleménye

Bővebben...  

A Pszichoterápia folyóirat pályázata

Kultúrák találkozása

Multikulturalitás a pszichoterápiában, tanácsadásban címmel. Leadási határidő: 2019. január 5.

Bővebben...  

A Skype terápia csínja-bínja

A Pszichoterápia folyóirat konferenciája 2019. január 26-án.

Bővebben...  

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu