4. Max Clayton Memorial workshop

Cikkek

Mi után kiált a szíved?

 

4. Max Clayton Memorial Workshop

 

2016. május 26-28., Püspökszentlászló

 

Negyedik alkalommal tartjuk meg a Max Clayton Memorial Workshopot május 26-29. között Pilisszentlászlón, hogy pszichodrámával és egymással töltsünk három napot, személyes növekedésünkért elköteleződve és egymás fejlődéséért felelősséget érezve.

Az idő jelentős részét pszichodráma csoportmunkával és protagonista játékkal töltjük – a legnagyobb igény a személyes fejlődés, önismereti munka iránt van. Itt végre csoporttag lehetsz, személyes kérdéseiddel találkozva. Emellett közös tanulás, a pszichodráma alkalmazásában gyakorlás és fejlődés, Max Clayton drámavezetési gyakorlatának és szellemi hagyatékának további feldolgozása és elmélyítése a célunk a programban.

A memorial workshopnak hagyományosan nincs egy vagy több állandó csoportvezetője. Az üléseket a résztvevő dramatisták vezetik, illetve tartanak tematikus workshopokat.

Időpont: Május 26-29. között csütörtökön este 18 órától vasárnap délután 16 óráig leszünk együtt. Csütörtökön este közös vacsorával kezdünk, majd egy esti ülést tartunk. A csoport munkája a többi napokon 9.30-kor kezdődik és 21 óráig tart, három ülésben (9:30-12:30, 15:00-18:00, 19:00-21:00). Vasárnap két ülést tartunk és délután 4-kor búcsúzunk. 

Részvételi díj: 44.000 forint, mely tartalmazza a szállást az Életrendezés Házában (3 éjszaka), teljes ellátást helyi szezonális öko terményekből, és a részvétel díját.  

"Ezt a workshopot annak fogjuk szentelni, hogy növekedjen a képességetek arra, hogy jól tudjátok használni a pszichodráma teljes eszköztárát az összes erőforrásával. Biztosítva, hogy ne maradjon változatlan az élet sem számotokra, sem azok számára, akikkel dolgoztok…” (Max Clayton)

Jelentkezés és érdeklődés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hírek

II. budapesti Max Clayton Memorial pszichodráma workshop

(klasszikus pszichodráma workshop, melyen a workshop résztvevői vezetik egymást) 
időpont: 2017. november 24-25. (pénteken 18-tól 21 óráig, szombaton 10-től 19 óráig) Bővebben...  

Felsőfokú vizsgák 2017. november-december

Értesítjük a Magyar Pszichodráma Egyesület tagjait, hogy 2017. november 8-án, november 24-én és december 1-jén felsőfokú vizsga lesz.

Bővebben...  
Serdülő csoport indul ősszel

14-16 éveseknek 50 órás önismereti csoportok indulnak 2017. szeptember-októberben.

Bővebben...  
Pd virtuális könyvtár

Kedves Dramatisták!
 
Mindannyian tudjuk, hogy drámázni jó és hasznos. Drámáról olvasni is jó és hasznos.
Biztos te is számtalanszor kerültél olyan helyzetbe, hogy utánaolvasnál egy témának, de már mindent ismersz, ami elérhető. Mi lehet ilyenkor a megoldás??? A virtuális közösségi könyvtár. Bővebben...  

30 és 60 órás csoport ősztől

Ősztől 30 órás pszichodráma önismereti csoport indul fiatal felnőtteknek, valamint 60 órás pszichodráma önismereti csoport felnőtteknek.

Bővebben...

 

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu