A szív dobbanásai - klasszikus pszichodráma műhely

Cikkek

 

A SZÍV DOBBANÁSAI címmel

Klasszikus pszichodráma műhelyt tart

2016. január 22-23.-án Budapesten

 

Lőrincz Éva, pszichodráma vezető és Zánkay András, szupervízor, kiképző pszichodráma vezető

 

A műhelyen teret adunk annak, hogy kapcsolatba kerülhessünk a szívünk mélyén élő belső igazságunkkal és titokzatos valóságunkkal. Szívdobbanásaink hangját követve belső utakra indulunk, kapcsolatba kerülünk vágyaink és motivációink, életenergiánk és beteljesedéseink, hitünk és reményeink végtelenül gazdag világával. Mindeközben elképzelhető, hogy akadályokba ütközünk, hegycsúcsok és szakadékok állhatják utunkat, elcsüggedhetünk, vagy elveszíthetjük erőnket. Ilyenkor is halljuk azonban saját szívünk dobbanásait. Munkánk során külön figyelmet fordítunk arra, hogy ilyenkor se veszítsük el a kapcsolatot érző, vágyó és reménykedő belső világunkkal. A pszichodráma művészi módszerét és a csoport gyógyító erejét használva keresünk új lehetőségeket és új szemléleteteket a továbblépésre.

 

A workshopon lehetőséget teremtünk a saját témával történő munka mellett, a drámarendezés szupervízióval kísért gyakorlására, tanulására.

Módszer:

Klasszikus pszichodráma tréning

 

Helyszín: Budapest

 

Időbeosztás: Pénteken és szombaton 9.30-18.00 óráig.

Mindkét nap egy-egy hosszabb ebédszünetet tartunk, ezen kívül lesz még néhány rövidebb kávészünet.

 

Részvételi díj:

Teljes ár: 35 000.-

Korai helyfoglalással: 32 000.-  (Határidő: 2015. december 31.)

 

Információ és jelentkezés:

Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email-címen (Csikós Judit szervező)

Lőrincz Éva  20/3852820 vagy

Zánkay András: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát., 30/5647811

Hírek

Pszichodráma bemutató januárban

„Pszichodráma kóstolgató” címen bemutató estet tartunk felnőtteknek, január 26-án (péntek) este,18–21 óráig a Nyugati térhez közel. Olyan érdeklődőket várunk, akik most szeretnék megismerni ezt a különleges módszert.
Az est folyamán lehetőséget teremtünk a pszichodráma módszerének élményszintű megismerésére. Bepillantást nyerhetsz ebbe a sajátos önismereti munkába, megtapasztalhatod az együtt játszás örömét és a csoport megtartó erejét.
A nyílt est önköltséges, részvételi díja 2.000,- .
Jelentkezés: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  vagy  06 20 211 36 31 (Tóthné Ica)
Információ rólunk: www.eletvonat.eoldal.hu 

 
Pd virtuális könyvtár

Kedves Dramatisták!
 
Mindannyian tudjuk, hogy drámázni jó és hasznos. Drámáról olvasni is jó és hasznos.
Biztos te is számtalanszor kerültél olyan helyzetbe, hogy utánaolvasnál egy témának, de már mindent ismersz, ami elérhető. Mi lehet ilyenkor a megoldás??? A virtuális közösségi könyvtár. Bővebben...  

Egyesületek szakmai programjai 2018-ban

Egyesületek szakmai programjai 2018-ban

Bővebben...  

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu