Szociális munkacsoport

Cikkek

Vezetője:

Falvai Rita
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


szAz MPE által akkreditálásra benyújtott szakmai identitás- és készségfejlesztő csoport programját és a csoportvezetésre jelentkezők személyét az Országos Szociális és Gyermekvédelmi Továbbképzési és Szakvizsga Bizottság 2004. januárjában minősítette.

A továbbképzési program címe: A szociális ágazatban dolgozó segítő szakemberek szakmai tudatosságának fejlesztése dramatikus eszközökkel.
A program célja: A segítői identitás erősítése, a segítő szakemberek problémamegoldó és konfliktuskezelő készségeinek fejlesztése, a kliensekkel és a szakmai közeggel való kapcsolat optimalizálása érdekében.

A 30 órás továbbképzés pontértéke a szociális ágazatban dolgozók számára 35 pont. A minősítés 2008. december 31-ig érvényes.

A továbbképzés kizárólag a pályázatban leírt feltételekkel szervezhető, módosításra nincsen lehetőségünk. Ez azt is jelenti, hogy csak a programra már jelentkezett, szakmai önéletrajzukat és végzettségüket igazolók vezethetik ezt a képzést, mivel a szociális akkreditálás során nem csak a programot, hanem a személyeket is minősítik. 2003. őszéig az Egyesületből 9 fő jelentkezett a felhívásra, így 2006-ig, ebben a programban csak az alábbiakban felsorolt személyek vezethetnek minősített szociális továbbképzést: Baráth Tibor, Faludy Judit, Falvai Rita, Kende Sándor, Kovács Éva, Papp Ákos, Dr. Pintér Gábor, Szabó Ferenc, Vályi Nagy Ibolya.


sz kÉrdeklődés esetén további információt nyújt a program koordinálásáért felelős személy:
Falvai Rita
tel.: 06/70/317-3796
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Hírek

II. budapesti Max Clayton Memorial pszichodráma workshop

(klasszikus pszichodráma workshop, melyen a workshop résztvevői vezetik egymást) 
időpont: 2017. november 24-25. (pénteken 18-tól 21 óráig, szombaton 10-től 19 óráig) Bővebben...  

Felsőfokú vizsgák 2017. november-december

Értesítjük a Magyar Pszichodráma Egyesület tagjait, hogy 2017. november 8-án, november 24-én és december 1-jén felsőfokú vizsga lesz.

Bővebben...  
Serdülő csoport indul ősszel

14-16 éveseknek 50 órás önismereti csoportok indulnak 2017. szeptember-októberben.

Bővebben...  
Pd virtuális könyvtár

Kedves Dramatisták!
 
Mindannyian tudjuk, hogy drámázni jó és hasznos. Drámáról olvasni is jó és hasznos.
Biztos te is számtalanszor kerültél olyan helyzetbe, hogy utánaolvasnál egy témának, de már mindent ismersz, ami elérhető. Mi lehet ilyenkor a megoldás??? A virtuális közösségi könyvtár. Bővebben...  

30 és 60 órás csoport ősztől

Ősztől 30 órás pszichodráma önismereti csoport indul fiatal felnőtteknek, valamint 60 órás pszichodráma önismereti csoport felnőtteknek.

Bővebben...

 

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu