Szociális munkacsoport

Cikkek

Vezetője:

Falvai Rita
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


szAz MPE által akkreditálásra benyújtott szakmai identitás- és készségfejlesztő csoport programját és a csoportvezetésre jelentkezők személyét az Országos Szociális és Gyermekvédelmi Továbbképzési és Szakvizsga Bizottság 2004. januárjában minősítette.

A továbbképzési program címe: A szociális ágazatban dolgozó segítő szakemberek szakmai tudatosságának fejlesztése dramatikus eszközökkel.
A program célja: A segítői identitás erősítése, a segítő szakemberek problémamegoldó és konfliktuskezelő készségeinek fejlesztése, a kliensekkel és a szakmai közeggel való kapcsolat optimalizálása érdekében.

A 30 órás továbbképzés pontértéke a szociális ágazatban dolgozók számára 35 pont. A minősítés 2008. december 31-ig érvényes.

A továbbképzés kizárólag a pályázatban leírt feltételekkel szervezhető, módosításra nincsen lehetőségünk. Ez azt is jelenti, hogy csak a programra már jelentkezett, szakmai önéletrajzukat és végzettségüket igazolók vezethetik ezt a képzést, mivel a szociális akkreditálás során nem csak a programot, hanem a személyeket is minősítik. 2003. őszéig az Egyesületből 9 fő jelentkezett a felhívásra, így 2006-ig, ebben a programban csak az alábbiakban felsorolt személyek vezethetnek minősített szociális továbbképzést: Baráth Tibor, Faludy Judit, Falvai Rita, Kende Sándor, Kovács Éva, Papp Ákos, Dr. Pintér Gábor, Szabó Ferenc, Vályi Nagy Ibolya.


sz kÉrdeklődés esetén további információt nyújt a program koordinálásáért felelős személy:
Falvai Rita
tel.: 06/70/317-3796
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Hírek

Gyerekre várva... női csoport

60 órás speciális önismereti csoport olyan nőknek, férfiaknak, akik gyermeket szeretnének, de ennek valamilyen akadálya van. 

Kezdés: 2018. május 25-26-án. Bővebben...  

Egyesületek szakmai programjai 2018-ban

Egyesületek szakmai programjai 2018-ban

Bővebben...  

Playback műhely a Thalassa Házban

Képzésben lévő és kiképzett pszichodramatisták számára személyes élményen alapuló tapasztalatot szeretnénk nyújtani arról, hogyan működik a playback egy terápiás közösségben. Bővebben...  

BPA Conference

'Healing Places, Healing Spaces'
6th - 8th July
at The Elim Centre, Malvern Hills

 

Bővebben...  
A Pszichoterápia folyóirat 2018-as konferenciája

REND: A BONTÁS RONTÁS?

Megújulás terápiában, tanácsadásban
 
A Pszichoterápia folyóirat 14. konferenciája,
2018. május 18-19. 

Bővebben...  

Bejelentkezés

Ha Ön tagja az egyesületnek, lépjen be saját profiljával!
- Elfelejtette jelszavát?
- Elfelejtette felhasználónevét?

Oldaltérkép

 

           A Magyar Pszichodráma Egyesület támogatója a Rackhost Zrt.      www.rackhost.hu